Low-voltage hurung ari string

Low-voltage hurung ari string

Pondok Description:

  Product Name: low-voltage lights string cord Product Model: AT-CDX-FS088 Place of Origin: Zhejiang China(Mainland)       Brand Name: Yuyao Aoteng Certification: CE, ROHS, IP65. Male End Type: EU 2 Pin Waterproof Plug Female End Type: EU 2 Core Waterproof Socket Cable Specification: H05VV-F 4X0.5MM2X13M Holder Type: 27Pcs x E27 Lamp Holder Product Material: 100% Copper and PVC Jacket Rated Parameter: Low Voltage AC 12V 3A Packaging & Delivery Lead ...


  • Min.Order: 500Sets
  • FOB Harga: 0.5USD --- 3.5USD
  • FOB Harga: Ningbo Port
  • Istilah pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Suplai Kamampuhan: 5000Sets Per Poé
  • Bungkusan ngaropéa: MOQ: 2000Sets
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    Ngaran Produk: low-voltage hurung ari string
    Modél produk: AT-CDX-FS088
    Tempat Asal: Zhejiang Cina (Daratan)      
    Ngaran brand: Yuyao Aoteng
    sertifikasi: CE, ROHS, IP65.
    Jalu Tungtung Tipe: EU 2 Pin waterproof Colokkeun
    Bikangna Tungtung Tipe: EU 2 Core waterproof stop kontak
    Spésifikasi sambungan kabel: H05VV-F 4X0.5MM2X13M
    Wadah Tipe: 27Pcs x E27 lampu Holder
    Bahan produk: 100% Tambaga na PVC Jaket
    Parameter dipeunteun: Tegangan low AC 12V 3A

    Bungkusan & Taliwang

    Kalungguhan Time: 25days Saatos pembayaran narima;

    Pakét Tipe: Unggal kotak Cable / berwarna Batin; Batin Box Ukuran: 19x19x9cm

    16Pcs Batin Box / Big Outer karton; Ukuran luar karton: 39,5 × 39,5 × 39.5CM;

    1F. Parusahaan Gambar --Yuyao Aoteng--

    111

    2F. Sampel Room --Yuyao Aoteng--

    222

    3F. Bunching Wagub --Yuyao Aoteng--

    333

    4F. Kawat tarik Bangku --Yuyao Aoteng--

    444

    5F. Tekstil Cable Wagub --Yuyao Aoteng--

    555

    6F. Jalur Produksi Wagub --Yuyao Aoteng--

    666

    7F. Kemasan Wagub --Yuyao Aoteng--

    777

    8F. Kauntungan urang --Yuyao Aoteng--

    Kami manufactuer, sangkan: ①.E27 / E26 / E12 / E14 / B22 string lampu sambungan kabel;
    ③.POWER ari kalawan pindah; ④.HIMALAYAN uyah lampu ari;
    ②.E27 / E26 logam / SILICONE PENDANT lampu ari susunan;
    ⑤.TEXTILE katutupan sambungan kabel; ⑥.STEAM beusi sambungan kabel;
    ⑦.DC extension ari; ⑧.SWIVEL kakuatan ari;
    B: Urang bisa nyieun sampel kualitas High nurutkeun gambar anjeun sarta spésifikasi,
    kituna punten ngarasa Luncat ngahubungan kami keur sampel iraha wae.
    C: 6 taun pangalaman manufaktur. D: OEM Sadia
    D: kapasitas Produksi 10.000 PCS per poé.

    9F. Layanan kami --Yuyao Aoteng--

    999

    10F. FAQ --Yuyao Aoteng--

    Q1: Dupi urang pabrik atawa dagang parusahaan?
    Kami produsén of ari kakuatan kualitas luhur kalawan colokan
    Q2: Dupi anjeun nyadiakeun sampel bebas?
    Tangtu, éta wilujeng sumping pikeun ngirim Anjeun sampel lamun anjeun daék mayar fee angkutan barang.
    Q3: Kumaha carana sangkan pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    "Salamet di Quality" .We salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kualitas ngadalikeun tina
    pisan mimiti ka pisan tungtung. Urang ogé ménta auténtikasi sakuliah dunya,
    kayaning UL, ETL, VDE, CE, SAA, IMQ, BS, UK, PSE jeung saterusna.

    11F. Kontrak Émbaran --Yuyao Aoteng--

    Kontak Jalma: Elvis Posisi: General Manajer
    Cell / Whatsapp: +86 13566387943 Wechat: +86 13566387943
    Email: yuyaoaoteng@126.com Skype: yyaotenglhyoutlook.com

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!