ari lampu uyah Himalaya

ari lampu uyah Himalaya

Pondok Description:

  Product Name: himalayan salt lamp cord Product Model: AT-YDX-NEW017 Place of Origin: Zhejiang China(Mainland)       Brand Name: Yuyao Aoteng Certification: VDE, ROHS Male End Type: EU 2 Core Plug Switch Type: On Off Switch Female End Type: E14 Lamp Holder Cable Specification: H03VVH2-F 2X0.75MM2X1.8M Product Material: 100% Copper and PVC Jacket Rated Parameter: High Voltage 2.5A 250V  Packaging & Delivery Lead Time: 25days After payment received; ...


  • Min.Order: 500Sets
  • FOB Harga: 0.6USD --- 1.5USD
  • Port Cina: Ningbo Port
  • Istilah pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Suplai Kamampuhan: 10000Sets Per Poé
  • Bungkusan ngaropéa: MOQ: 5000Sets
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    Ngaran Produk: ari lampu uyah Himalaya
    Modél produk: AT-YDX-NEW017
    Tempat Asal: Zhejiang Cina (Daratan)      
    Ngaran brand: Yuyao Aoteng
    sertifikasi: VDE, ROHS
    Jalu Tungtung Tipe: EU 2 Core Colokkeun
    Switch Tipe: Dina Pindah Pareum
    Bikangna Tungtung Tipe: E14 lampu Holder
    Spésifikasi sambungan kabel: H03VVH2-F 2X0.75MM2X1.8M
    Bahan produk: 100% Tambaga na PVC Jaket
    Parameter dipeunteun: Tinggi tegangan 2.5A 250V 

    Bungkusan & Taliwang

    Kalungguhan Time: 25days Saatos pembayaran narima;

    Pakét Tipe: Unggal kotak Cable / berwarna Batin; Batin Box Ukuran: 20x17cm

    16Pcs Batin Box / Big Outer karton; Ukuran luar karton: 50x42x16CM;

    1F. Parusahaan Gambar --Yuyao Aoteng--

    111

    2F. Sampel Room --Yuyao Aoteng--

    222

    3F. Bunching Wagub --Yuyao Aoteng--

    333

    4F. Kawat tarik Bangku --Yuyao Aoteng--

    444

    5F. Tekstil Cable Wagub --Yuyao Aoteng--

    555

    6F. Jalur Produksi Wagub --Yuyao Aoteng--

    666

    7F. Kemasan Wagub --Yuyao Aoteng--

    777

    8F. Kauntungan urang --Yuyao Aoteng--

    Kami manufactuer, sangkan: ①.E27 / E26 / E12 / E14 / B22 string lampu sambungan kabel;
    ③.POWER ari kalawan pindah; ④.HIMALAYAN uyah lampu ari;
    ②.E27 / E26 logam / SILICONE PENDANT lampu ari susunan;
    ⑤.TEXTILE katutupan sambungan kabel; ⑥.STEAM beusi sambungan kabel;
    ⑦.DC extension ari; ⑧.SWIVEL kakuatan ari;
    B: Urang bisa nyieun sampel kualitas High nurutkeun gambar anjeun sarta spésifikasi,
    kituna punten ngarasa Luncat ngahubungan kami keur sampel iraha wae.
    C: 6 taun pangalaman manufaktur. D: OEM Sadia
    D: kapasitas Produksi 10.000 PCS per poé.

    9F. Layanan kami --Yuyao Aoteng--

    999

    10F. FAQ --Yuyao Aoteng--

    Q1: Dupi urang pabrik atawa dagang parusahaan?
    Kami produsén of ari kakuatan kualitas luhur kalawan colokan
    Q2: Dupi anjeun nyadiakeun sampel bebas?
    Tangtu, éta wilujeng sumping pikeun ngirim Anjeun sampel lamun anjeun daék mayar fee angkutan barang.
    Q3: Kumaha carana sangkan pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
    "Salamet di Quality" .We salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kualitas ngadalikeun tina
    pisan mimiti ka pisan tungtung. Urang ogé ménta auténtikasi sakuliah dunya,
    kayaning UL, ETL, VDE, CE, SAA, IMQ, BS, UK, PSE jeung saterusna.

    11F. Kontrak Émbaran --Yuyao Aoteng--

    Kontak Jalma: Elvis Posisi: General Manajer
    Cell / Whatsapp: +86 13566387943 Wechat: +86 13566387943
    Email: yuyaoaoteng@126.com Skype: yyaotenglhyoutlook.com

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!